Logo teambuilding texel

Vrijgezellenfeest Texel

  • teambuildingtexel_vrijgezellenfeest_1.JPG
  • teambuildingtexel_vrijgezellenfeest_2.JPG
  • teambuildingtexel_cray-88_4.jpg
  • DSC_0334.jpg
  • raften.jpg
  • teambuilding-mollen-op-texel_2.jpg

Willen jullie een origineel (actief) vrijgezellenfeest naar Texel organiseren? Teambuilding Texel biedt diverse mogelijkheden! Van activiteiten tot overnachting, wij organiseren het graag.

Wij organiseren tal van activiteiten die zeer geschikt zijn voor vrijgezellenfeesten. Heb je interesse? Maak je wensen kenbaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Overnachten op Texel

Indien jullie ook opzoek zijn naar een overnachting op Texel, beschikken wij over de meest uiteenlopende opties van legertent tot hostel of eventueel hotel.

Wil je meer informatie ontvangen over een vrijgezellenfeest op Texel? Neem dan contact met ons op!

Teambuilding Texel voor de organisatie van het gezelligste vrijgezellenfeest Texel!

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017