Logo teambuilding texel

Driedaagse schoolreis Texel al vanaf €48,75 per persoon

Deze driedaagse schoolreis heeft dezelfde invulling als de tweedaagse, maar geeft je de eerste dag iets meer tijd om eigen activiteiten in te plannen. In de avond van dag 1 zal wel een dropping in het Texelse bos georganiseerd worden.

Cultureel en avontuur op Texel

Dag 2 en dag 3 zijn staan in het teken van avontuur en het ontdekken van de Texels cultuur. Op dag 2 gaan jullie naar Ecomare, waar jullie getuigen zijn van het voeren van de zeehonden. In de middag krijgen de kids een leuke rondleiding door het Juttersmuseum, gegeven door een echte jutter! We sluiten de dag af met een zeskamp bij de accommodatie. Dit geeft docenten en begeleiding de tijd om een lekker avondmaal te bereiden of zelf even tot rust te komen.

Avontuur op Texel
Waar kan dat nou beter dan in het klimpark van Teambuilding Texel? Per bus worden de leerlingen naar de vuurtoren gebracht. Hier gaan jullie aan de hand van een GPS tocht naar het klimpark. Bij het klimpark krijgen de leerlingen een patatje met limonade, om zich vervolgens te storten op een 2 uur durend spektakel in het klimpark!

Driedaagse schoolreis arrangement bestaande uit:

 • Busvervoer vanaf veerhaven naar accommodatie en weer terug
 • Alle dagen lunch
 • Dropping
 • Bezoek Juttersmuseum en lunch in Juttersmuseum
 • Zeskamp bij accommodatie
 • Zeehonden kijken bij Ecomare
 • GPS Tocht & Klimpark
 • Fietshuur

Programma indeling

Dag 1: Aankomstdag
Aankomstdag. Deze dag hebben jullie vrije ruimte en kunnen jullie rustig inchecken bij de accommodatie. Wij brengen jullie uiteraard vanaf de boot naar de accommodatie. In de middag worden de fietsen gebracht en 's avonds organiseren we een spannende dropping!

Dag 2: Cultureel Texel
(10:00 uur – 16:00 uur)

 • Zeehondjes kijken in de ochtend bij Ecomare
 • Juttersmuseum + jutterslunch
 • Zeskamp op accommodatie

Dag 3: Avontuur
(10:00 uur – 16:00 uur)

 • Busvervoer naar vuurtoren
 • GPS speurtocht
 • Patatje met limonade
 • Klimpark
 • Busvervoer naar boot van 16:00 uur.

Bovenstaand arrangement kunnen we aanbieden voor € 48,75 per persoon. Deze prijs is inclusief BTW, verzekering en begeleiding. Docenten en begeleiders betalen een gereduceerd tarief. De prijs is op basis van 50 personen en exclusief overtocht TESO, ontbijt, diner en accommodatie.

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017