Logo teambuilding texel

Blog - Teambuilding Texel

 • En toen kreeg je geen evenementenvergunning

  En toen kreeg je geen evenementenvergunning

  Een belangrijke maatschappelijke pijler van Teambuilding Texel is toch wel het organiseren van evenementen op Texel. Deze evenementen die we organiseren zijn allemaal zonder winstoogmerk en gebeurt toch veelal onder werktijd.

  Verder lezen
 • Waar bestaan mijn werkzaamheden uit?

  Waar bestaan mijn werkzaamheden uit?

  Sinds 2016 ben ik trots eigenaar van een prachtige groepsaccommodatie: Bloem en Bos. Sinds de overname van deze accommodatie ben ik niet alleen meer buitensport instructeur maar mag ik heel wat extra titels dragen.

  Verder lezen
 • Doelstellingen

  Doelstellingen

  Op 15 oktober 2007 ben ik officieel voor mezelf begonnen. En in 2008 heb ik mijn eerste bedrijfsplan geschreven. Met een aantal doelstellingen welke ik op korte, middellange en lange termijn zou willen bereiken. Daar nu op terugkijkend was ik in 2008 erg naïef of enthousiast. Ik hou het liever op het laatste.

  Verder lezen
 • Elk jaar wat nieuws

  Elk jaar wat nieuws

  Ontwikkelingen op de markt ongeachte welke branche je werkzaam bent gaan erg hard anno 2017. Om onderscheidend te blijven ontwikkelen we eigenlijk elk jaar wel 1 a 2 nieuwe activiteiten. Ook voor dit jaar staan er weer prachtige ontwikkelingen in de steigers en startblokken…. En paintball is hier er 1 van ;)

  Verder lezen
 • Commercieel evenement

  Commercieel evenement

  Naast mijn werk vind ik het leuk om als hobby evenementen te organiseren. Na een aantal jaar begint deze hobby best wel uit de hand te lopen ;) En begint het meer en meer op werk te lijken.

  Verder lezen
 • Ga je mee naar RIO?

  Ga je mee naar RIO?

  Vrijdagochtend 07:50 uur, Adriaan belt me wakker. Stap het bed uit en spring eerst even onder de douche om wakker te worden en hem fatsoenlijk te woord te kunnen staan.

  Verder lezen
 • Zomerprogramma van Teambuilding Texel 2015

  Zomerprogramma van Teambuilding Texel 2015

  inds 2008 organiseert Teambuilding Texel alweer diverse sportieve activiteiten in de zomervakantie.

  Verder lezen
 • Je maakt wat mee.....

  Je maakt wat mee.....

  Naast bloggen over mijn werkzaamheden, doelgroepen en andere dingen hou ik ook al een tijdje een boekje bij met de dingen die je meemaakt in dit werk.

  Verder lezen
 • Achter de schermen van Op de Haven!

  Achter de schermen van Op de Haven!

  Na maanden van voorbereidingen was het afgelopen zaterdag 28 mei eindelijk zover! Het optreden van BLOF op Texel.

  Verder lezen
 • Even voorstellen

  Even voorstellen

  Mijn naam is Juliet ten Wolde, geboren op 17 november 1991 op ’t Horntje, een echte Texelaar dus.

  Verder lezen
 • Tijd voor een blog

  Tijd voor een blog

  Dat zei ik tegen mezelf op deze zondag avond op de bank. Waar ik aan het begin van het jaar nog beloofde vaker te bloggen kom ik er eigenlijk gewoon niet aan toe… Ergens misschien ook wel positief!

  Verder lezen
 • Bright Monday!

  Bright Monday!

  Je ziet het vandaag werkelijk overal #bluemonday. De meest deprimerende dag van het jaar?! Als je maar lang genoeg hetzelfde verkondigt gaat iedereen het vanzelf geloven. Toch?!

  Verder lezen

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017