Logo teambuilding texel

Vergaderen in een schapenboet | Prijs op aanvraag

  • teambuildingtexel_vergaderen-schapenboet.jpg
Informatie opvragen Voorwaarden en info Nu reserveren
 *
 *
 *
:
 *
Ik ben geen robot

Iedereen die op Texel is geweest, herkent de schapenboet in het agrarische landschap. Een boet is een Westfriese benaming voor een schuur of bijschuur en in tegenstelling tot wat velen denken dienden deze schuurtjes niet als stalling voor de schapen, maar als opslagplaats voor het hooi.

Praktisch alle boeten staan met de vlakke kant naar het oosten omdat de wind op Texel vooral uit het (zuid)westen waait. Zo kunnen de schapen bij koud weer toch enigszins de luwte van deze gebouwtjes opzoeken. Bovendien kan door deze bouwstijl het losse hooi windvrij in de boet gebracht worden.

Inspirerende omgeving

Eén van deze boeten is nu gerestaureerd en geschikt gemaakt voor vergaderingen, meetings, seminars en trainingen. Een unieke en typisch Texelse locatie die voorzien is van alle benodigde faciliteiten. Een flipover en een scherm zijn beschikbaar. Alle overige faciliteiten, zoals een microfoon of een beamer, kunnen bij ons gehuurd worden.

Capaciteit: minimum aantal personen 8; maximum aantal personen 40.

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017