Logo teambuilding texel

Familievilla Texel | Prijs op aanvraag

  • teambuildingtexel_familievilla-texel_2.jpg
  • teambuildingtexel_familievilla-texel_1.jpg

Het wordt steeds populairder om met de hele familie, een clubje vrienden of collega’s naar Texel te gaan. Vakantiepark De Krim heeft voor groepen de ideale accommodatie gebouwd. De familievilla’s zijn geschikt voor maximaal 8, 10, 16 of 20 personen.

De vakantiewoningen zijn huisdiervrij, ruim van opzet en voorzien van veel luxe en comfort.

Alles is afgestemd op een groot gezelschap, zoals:

  • Een luxe uitgebreide keuken
  • Sfeervolle inrichting
  • Comfortabele slaapkamers met boxspring bedden
  • Grote badkamers
  • Ruime woonkamer met flatscreen tv en design gashaard

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016