Logo teambuilding texel

Paintball | v/a €23,50 p.p.

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 12184228_1173207662693930_5124993660208511062_o.jpg
Informatie opvragen Voorwaarden en info Nu reserveren
:
* Verplicht

Paintball op Texel! De meest uitdagende en stoere activiteit tijdens het uitje met je familie, vrienden, het bedrijf of tijdens je vrijgezellenfeest!

Wat is Paintball?

Paintball is komen overwaaien uit Amerika en nu zelfs tot op Texel! Het spel is geschikt voor jong tot oud.
Tijdens paintball is het de bedoeling dat je op elkaar schiet met verfballetjes. Over het algemeen spelen twee teams tegen elkaar in verschillende spelvormen. Als je bent geraakt moet je het spel verlaten, hierdoor verkeert de tegenstander in een betere positie.

Paintball is een spannends spel en het is van belang dat je samen met je team goede strategieën bepaald, creatief bent en vooral durft! Wie alleen op pad gaat, zal het niet redden….

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom krijgt iedereen na aankomst op onze locatie eerst een uitgebreide instructie over het spel, de uitrusting en de veiligheidsregels door één van onze gekwalificeerde medewerkers.

Ook zal je de benodigde uitrusting krijgen en worden de teams ingedeeld om vervolgens een plan te bedenken om de tegenpartij uit te schakelen. Dan kan het spel beginnen!

Informeer snel naar de mogelijkheden voor jouw uitje!

 • Kosten activiteit:100 balletjes: €23,50 per persoon
  200 balletjes: €32,50 per persoon
  300 balletjes: €31,50 per persoon

  100 balletjes extra: €10,00
 • Duur activiteit: 2 uur
 • Activiteit inclusief: Benodigde materialen, instructie, begeleiding, verzekering en 6% BTW.
 • Kledingadvies: Sportieve en of lekker zittende kleding. Schoenen die goed vastzitten, haar in een staart en geen sieraden. Eventueel handschoenen die vies mogen worden ter bescherming.
 •  
 • Voor wie: Voor alle soorten groepen en gelegenheden.
 • Wanneer:
 • gehele jaar rond
 • Vanaf: 8 tot 24 personen (andere aantallen in overleg)
 • Minimale leeftijd:16 jaar

Klanten beoordelingen

Klanten geven ons een 8.5

Brandweer Abbekerk

Dagje Texel met 12 personen

Namens de gehele ploeg doorzetters die gisteren hebben meegedaan aan het team-builden op Texel krijg je de complimenten. Het was een groot succes, mede dankzij de strakke planning, de rollende solexen, de heerlijke, overvloedige lunch, de waanzinnige kite-ervaringen en het mooie weer op het prachtige Texel.

17 oktober 2015

Erwin van der Linde

Aquaball

Hierbij willen we je bedanken voor vanmiddag met de “waterballen” bij het maïsdoolhof. Iedereen was super enthousiast over dit onderdeel. Aangezien ik een beetje vliegende keep was heb ik je niet meer gezien en doe ik dit even per e-mail. Super bedankt.

4 augustus 2016

Van Hoorne Theaterproductie

Meerdaags bedrijfsuitje met 24 personen

Wij zijn vorige week met ons bedrijf op Texel geweest en ik wilde je nog even zeggen dat we het geweldig naar onze zin hebben gehad. Ook de onderdelen die jij had geregeld waren allemaal even leuk. Ik wil je daar nog even voor bedanken. Wie weet tot een volgende keer.We vertellen het in ieder geval aan iedereen door.

12 augustus 2016

IPNED

Meerdaags bedrijfsuitje met 18 personen

Morten, nog bedankt voor het toesturen van het tijdschrift. We beleven het prachtige weekend hier nogmaals echt geweldig!! Ik hoop dat je zakelijk een fantastische zomer hebt gehad en ik kan je garanderen dat wij zeker nog een keer terug komen naar Texel. Groet,Harold

5 september 2016

Capgemini

Programma op maat met 50 personen

Namens Captivate willen we jou en je collega's nogmaals bedanken voor het geslaagde weekendje. We hebben veel goede reacties gekregen.

12 april 2016

BDO

Bedrijfsuitje op maat | 50 pers.

Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op een zeer geslaagd weekend! De reacties van de collega's waren ook zeer enthousiast! Nogmaals bedankt voor je hulp en gezelligheid afgelopen weekend! We hebben er met z'n alle weer een leuke herinnering van weten te maken.

6 oktober 2017